Friday, January 7, 2011

Jenny oh Jenny


En favorit i repris, Jenny McCarthy:
En fin fin intervju med henne där hon dazlerar med sitt intellekt och sin djupa kunskap om medicin erhållen från "the univerisity of google" inklusive hur man måste var probiotisk för att undvika att bli erövrad av jäst.

En gammal artikel som har en bra sparring-session mellan en upprörd läsare och författaren. Handlar mest om kvicksilver och hur vaccin inte har någon effekt.

Och min favorit Jennys body-count,

Rokotus info är också en organisation som heter duga.
Även om man inte måste rapportera allt mellan himmel och jord lyser Wakefield-skandalen med sin frånvaro. Däremot bevisar personen/personerna bakom rokotusinfo att dom antingen är inkompetenta eller idioter eller att dom medvetet förvränger/ljuger om publiserad forskningsdata för att promovera sin smörja.
Tråden jag hänvisar till går såhär:
Artikel i Nature, beskriver en potentiell orsak till dödligheten hos svinflunssan.-> En konspirations-folie-hatt "missar poängen" och skriver att denna artikel nu hänvisar till att det kan vara farligt att immunisera sig. -> Rokotusinfo nappar tag i detta och (måste medge, ingen direkt lögn) och promoverar det som en spik i kistan för vaccinering. (ingen direkt link, men postat under 2010 (sic) 3.1.2011 "uutisvirta".

Smörja e smörja e smörja,'

Generation Rescue tar ställning till Wakefield-'saken' men på ett inspirerat sätt


En av mina favorit tweets om ämnet var från goldmansachs666 "Lesson learned from Jenny #McCarthy &#Autism linked to vaccine study fraud fallout: Never trust a woman with a #IQ smaller than her #boobs."


No comments: