Saturday, October 18, 2008

L'Espalier - suit you sir!

L'Espalier hör väl till Bostons klart finaste restauranger och igår var det dags att frekventera detta kulinariska himmelrike, i sällskap av fru och svärmor. 
Även om kvällens upplevelse inte kunde mäta sig med Chez Dominique så var det en stilmässigt Chez och mat-dryck mässig Sundmans upplevelse. Speciellt vår andra amuse bouche, som var foie gras på en bit foccacia med något krispigt syrlig gräs vår helt himmelsk. Vad gäller vinparningen var Somelieren på semester för det lyckads endast med hummer-rättens vin samt efterrättsvinet. 
Allt som allt 9-10 amuse bouche och rätter samt 6 viner, gick löst på 200 spänn/pers inclusive dricks. 
Ett gått råd dock, var väldigt tålmodig med personalen för dom har just uppgraderat från MacDonalds och är lite råddiga även om väldigt väldigt trevliga.  

Poäng: 0.3 michelingubbar, pris/kvalitet: utsökt, 
portionernas storlek ganska amerikanska*, akta dig för att äta lunch på dagen. 

*vi hade planerat brunch idag, men ingen är mogen för det ännu

No comments: