lohifleitä (1/ruokailija)
uusia perunoita
tilliä
basilikaa
persiljaa
herneitä ja vihreitä papuja (kaikenlaisia ja muotoisia)
kevätsipulia
2 sitruunaa/4 filettä , raastettu kuori ja mehu
taisin laittaa myös porkkanoita (vähän sellainen kesäkeiton menininki tässä ruokalajissa)
Keitä perunat ja ota pois 5 min ennen kuin kypsiä, lisää herneet ja pavut ja keitä 4 minuuttia. Heitä vesi pois ja laita vihannekset uunipannuun voin, oliiviöljyn ja sitruunoiden kanssa, laita sekaan suolaa ja mustapippuria.
Pilko puolet yrteistä ja laita pannuun. Viiltele lohifileitä kevyesti nahkapuolelta paksuimmasta kohdin ja hankaa fileisiiin oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Tunge loput yrteistä lohen viiltoihin. Lado fileet vihannesten päälle nahkapuoli ylöspäin ja paista uunissa 250 astetta 10-15 min. Ja mahtavaa on ;). Luultavasti mukaan voi laittaa mitä tahansa tuoretta mitä kesällä löytää. Thomas vastaa toisesta ohjeesta.
No comments:
Post a Comment